Lux Helsinki 2018, Paloasema

Kuukauden kuva: Lux Helsinki

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tammikuun Kuukauden kuva tule viime vuoden Lux Helsinki-tapahtumasta.

Upea talvitapahtuma tuo valoa Helsingin keskustaan vuoden pimeimpään aikaan jo  yhdettätoista kertaa. Lux Helsinki on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan, ja nykyään tämän  ilmaistapahtuman kävijämäärät mitataan jo sadoissatuhansissa.
Teokset vaihtelevat vuodesta toiseen kuten reittikin – tämän vuoden reitti kulkee Kansalaistorin ja Etu-Töölön alueella.

Kävimme viime vuonna ensimmäistä kertaa tutustumassa tapahtumaan, ja sekä upeat teokset että tapahtuman yhteisöllinen tunnelma tekivät meihin silloin vaikutuksen. Kirpeästä pakkassäästä huolimatta elämys oli vahvasti positiivinen ja sai meidät todennäköisesti tänäkin vuonna monen muunkin seurassa kiertämään valoteoksia tammikuun pimeässä illassa. Kuvassa oleva Korkeavuorenkadun Paloasema loisti mielestäni yhtenä tapahtuman upeimpana teoksena ja osoitti myös miten paljon valo ja värit voivat vaikuttaa rakennuksen ulkonäköön.

Aiotko sinä käydä katsomassa Lux Helsinkiä tänä vuonna?

Lux Helsinki järjestetään tänä vuonna Helsingin keskustassa 5.-9.1.2019 klo 17-22. Tänä vuonna myös Lux Aamu 9.1. klo 7-9.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet