Kuukauden kuva: Melia Cala d’Or Hotel

by Alex | Matkoillablogi.fi

Lokakuun Kuukauden kuva tulee aurinkoisemmista maisemista, kun mitä Suomi tähän vuodenaikaan monesti tarjoaa. Kuva on otettu kymmenen vuotta sitten, kun olimme lokakuussa 2008 hakemassa syksyyn aurinkoa ja hieman loppukesän lämpöä Mallorcalta.

Teimme matkan omatoimimatkana, ja olimme valinneet kohteeksemme saaren kaakkoisrannikolla sijaitsevan Cala d’Orin ja siellä hotelliksi  Meliá Cala d’Or Boutique Hotel’in. Hieman sivussa keskustan hulinasta sijaitseva, keskikokoinen hotelli oli meille täydellinen sillä vuokra-auton sai hyvin parkkiin sivukadun varteen ja keskustaan ja rantaan oli silti vain muutaman korttelinvälin kävely. Hotelli hurmasi meidät mallorcalaiseen tyyliin sisustetulla tilavalla huoneella ja isolla, hyvin hoidetulla puutarhallaan, jossa uima-allasta reunustavat bougainvilleat kukkivat komeasti. Aivan erityisesti muistiin on kuitenkin jäänyt kauniisti sisustetussa ravintolassa tarjoiltu loistava aamiainen.

Koska vierailustamme on jo kulunut aikaa, suosittelu täytyy tehdä pienellä varauksella – mutta kymmenen vuoden takaisella kokemuksella suosittelisin kuitenkin hotellia.
(Booking.com’issa hotelli saa arvosanan 8,9 ja luokitellaan viiden tähden hotelliksi; itse antaisin hotellille neljä tähteä.)

Oletko käynyt Mallorcalla ja piditkö siinä tapauksessa saaresta?

 

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet