Kuukauden kuva: Sininen hetki Dubrovnikissa

by Alex | Matkoillablogi.fi

Aurinko on juuri laskenut ja näköalapaikalle kerääntyneet ihmiset kuvaavat Dubrovnikin ylle hiljalleen laskeutuvaa pimeyttä. Monet ottavat selfieitä ja kuvia omasta matkaseuruestaan kun kaupungin valot syttyvät alhaalla kaupungissa. Hiljainen puheensorina täyttää terassin ja sisimpään hiipii onnellisuuden ja hyvän olon tunne: kuinka onnekas olenkaan, kun saan kerätä tällaisia matkamuistoja maailmalta.

Syyskuun Kuukauden kuva tulee Srd-vuoren näköalapaikalta, Dubrovnikista. Valitettavasti kuvanlaatu ei ole paras mahdollinen koska jalustaa ei ollut mukana, mutta uskon kuitenkin että kuvan kautta voi aistia hieman sinisen hetken tunnelmasta näköalapaikalla.

Näköalapaikalta jatkoimme ravintolan terassin puolelle lasilliselle. Lämpimässä illassa pimeys laskeutui nopeasti ja pian sininen hetki oli vaihtunut kynttilälyhtyjen valaisemaan tunnelmaan näköalaterassin päivänvarjojen alla.
Hieno sininen hetki ja alkuilta Srd-vuoren huipulla sai vielä paremman jatkon matkatessamme kabiinilla alas pimenevässä illassa.

Onko sinulla erityisiä muistoja sinisestä hetkessä jossain kohteessa?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet