Kuukauden kuva: Talvinen järvi

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tänään vietetään Maailman luontopäivää, joten mikä  sopisi paremmin kuukauden kuvaksi kuin luontokuva. Maaliskuun Kuukauden kuvassa on minulle rakas järvimaisema, mutta tällä kertaa valkoiseksi aavaksi jäätyneenä.

Tänä talvena olemme saaneet nauttia erityisen lumisesta talvesta – välillä jopa liiaksikin. Silti en halua valittaa, sillä neljä täysin erilaista vuodenaikaa on suunnaton rikkaus. Kuten olen varmaan joskus aikaisemminkin kertonut jotain jää mielestöni puuttumaan mikäli jokin vuodenaika jäö ”vajaaksi”. No, tänä  vuonna sitä vaaraa ei ole ainakaan talven osalta.

Kuva on otettu keskitalven aurinkoisena pakkaspäivänä, mutta se olisi yhtä hyvin voitu ottaa maaliskuisena, kevättalven päivänä kun auringon säteet lämmittävät jo selvästi poskipäitä. En voi lakata ihmettelemästä miten erilaiselta rakas järvimaisema voikaan näyttää vuodenajasta riippuen – esimerkkejä siitä voi nähdä esimerkiksi tästä, tästä ja tästä.

Niin kaunis kuin talvimaisema onkin kuukauden vaihtuminen maaliskuuksi enteilee jo lähestyvää kevättä. Sopii minulle, sillä talvi on tältä vuodelta koettu.

Tervetuloa kevät – sinun lähestymistä odotetaan jo!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Marika / Matkalla Missä Milloinkin 04/03/2022 - 2:57 pm

Minäkin rakastan meidän neljää vuodenaikaamme. Usein minun tulee kaihoisa olo, kun vuodenaika alkaa vaihtua toiseksi, samanaikaisesti on myös ristiriitaisesti innostunut olo.

Vastaa
Alex | Matkoillablogi.fi 08/03/2022 - 10:44 pm

Kaiho vuodenaikojen vaihtuessa on jollain tavalla tuttu tunne, mutta ehkä kuitenkin eniten kesän kääntyessä kohti syksyä.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet