Kuukauden kuva; Vanhakylä Gård

by Alex | Matkoillablogi.fi

Heinäkuun Kuukauden kuvassa poimijoita odottava kirsikkapuu seisoo Vanhakylä Gårdilla, Kaltsilassa Sastamalassa. Tila on tullut viime vuosin tunnetuksi ympäri Suomea tuorepuristetusta omenamehusta, jota valmistetaan tilan omassa mehustamossa.

Keskellä kaunista maaseutumaisemaa sijaitseva kartano on paitsi mehustajien asiakkaille myös oiva kesäretkikohde loppuviikosta, sillä tänään avattiin taas Vanhakylä Gårdin Väentuvassa kesäkahvila, joka on avoinna kesäkaudella perjantaisin ja lauantaisin klo 11-17; viimekesäisen käynnin perusteella lämmin suositus – todella tunnelmallinen kesäkahvila, jossa itse leivotut kahvileivät vievät kielen mennessään.

Kahvilan tuotteiden lisäksi kannattaa myös nauttia kartanon kauniista puutarhasta, jossa pientä lampea kiertää kävelypolku lammen toisella puolella sijaitsevalle huvimajalle. Tila tarjoaa myös Bed and Breakfast-majoitusta Väentuvan kahdessa huoneessa, Mamsellin huonessaa ja Piian huoneessa.

Onko sinulla jokin suosikkikesäkahvila – kerro kommenteissa!

 

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

1 kommentti

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 02/07/2022 - 9:24 am

Tämä oli itselleni ihan tuntematon kohde. Täytyypä pitää paikka mielessä, aika-ajoin tulee ajeltua Sastamalan ohi, joskin aukioloajat ovat omasta näkökulmasta hieman haastavat.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet