3+1 baaria Kuressaressa

by Alex | Matkoillablogi.fi

Kuressaaressa ei ole vaikeaa löytää viihtyisää baaria. Itse asiassa me emme ainakaan muunlaisia edes löytäneet. Tässä neljä baarivinkkiä aperitiivia, digestiiviä tai muuten vaan poikkeamista varten, olkaa hyvät!

Dissident Cocktails & Curiousity

Cocktaileistaan tunnettu tallinnalainen speakeasy-baari avasi tänä kesänä popup’in Kuressaareen,  Good Mood Food-kesäkahvilan yhteyteen (Tolli 2). Tämä kivitalon taakse, puutarhaan kätketty baari hurmasi rennolla olemuksellaan, jonka värikkäässä sisustuksessa näkyi kierrätys ja uusiokäyttö. Suojaisalla pihalla nautitut cocktailit kruunasivat päivän – mukavasta ja henkilökohtaisesta palvelusta puhumattakaan.
Kesän jälkeen Dissidentin baarinpitäjät ovat suunnanneet takaisin Tallinnaan, jossa Noblessnerin alueella on pian avautumassa heidän uusi baarinsa, KaiF.

John BulL PUB

Kuursaalin tuntumassa, vanhassa puutalossa sijaitseva John Bull Pub (Lossipark 4) yllättää heti sisään tultaessa: vastassa on baaritiskin virkaa toimittava, vanhan neuvostoliittolaisen bussin keula. Baarin sisustuksessa on muutenkin käytetty neuvostoaikaisia esineitä, Piispanlinnaa ympäröivän vallihaudan puolella myös terassi.

Mosaiik Café

Mosaiik Cafén tyylikäs terassi sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, Raatihuoneentorin laidalla. Kahvilan sisätilat on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, ja nimestään huolimatta ruokalistalla on myös vaihtoehtoja isompaan nälkään.

Bonusvinkkinä vielä Lossi-kadun varrella sijaitseva Saaremaakeera (johon emme tosin ehtineet poikkeamaan). Joka kerta kun kävelimme ohi paikka oli  täynnä ihmisiä, jotka näyttivät viihtyvän erittäin hyvin juomista ja pizzauunin antimista.

Onko sinulla vinkata omaa suosikkibaaria Kuressaaressa?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet