Goto – trendiravintola vanhassa Raumassa

by Alex | Matkoillablogi.fi

Teimme kesällä vihdoinkin pitkään suunnitellun päiväretken Raumalle, ja päädyimme Vanhassa Raumassa lounastamaan Goto-ravintolaan. Ennen retkeä olimme listanneet muutaman mun vaihotehdon lounaspaikaksi, mutta viehättävän näköinen Goto kök & bar veti paikan päällä pisimmän korren.

Goto_ovi_Kuva-©-Matkoilla-blogi

Kävellessämme Vanhassa Raumassa torin kulmalla vastaan  tuli puutalo muiden joukossa, mutta talossa näkyvä ravintola kiinnitti huomiomme viihtyisän näköisellä sisustuksellaan. Ravintola nimikin viittasi viihtyisyyteen – onhan Raumalla myös sanonta Ol’ niingon gotonas… Vanha, ulkoa kaunis puutalo yhdistettynä moderniin, skandinaavishenkinen sisutustyyliin kolahtivat meihin. Lisäplussaa tuli siitä, että sisätiloissa oli paikka paikoin jätetty näkyviin myös talon vanhaa hirsiseinää. Tutkailtuamme hetken aikaa listaa päätimme skipata etukäteen tutkitut lounaspaikkaehdokkaat ja siirtyä peremmälle lounastamaan Gotossa.

Goto_sisäkuva_Kuva-©-Matkoilla-blogi

Ravintolan yhteydessä toimii modernisti sisustettu, puoliseinällä ravintolasta erotettu drinkkibaari, johon on myös erillinen sisäänkäynti. Goton takapihalta löytyy kesäkaudella terassi.

Ravintolan ruokalista noudatti samaa modernia linjaa kuin sisustuskin. Lyhyehköltä listalta valitsimme kummatkin ”avomalliset” Halloumiburgerit nyhtöpossun kera, jotka maistuivat mainioilta. Tällä kertaa nautimme lounaan lyhyen kaavan mukaan, mutta mielelläni palaisin illastamaan pidemmän kaavan mukaan esim. joulumarkkinoiden aikaan.

Goto_Rauma_Halloumiburger

Goton palvelu oli mutkatonta, iloista ja erittäin miellyttävää (kiitos Katariina!), joten Goto Vanhassa Raumassa saa meiltä lämpimän suosituksen!

Onko teillä hyviä kokemuksia ja muita suosikkeja Rauman ravintoloiden joukossa?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

4 kommenttia

Johanna 30/03/2017 - 11:10 am

Hieno kirjoitus Gotosta! Gotosta oli myös täällä juttua, jos sinua kiinnostaa http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/2017/03/rauman-raflat-goto.html?m=1 🙂

Vastaa
alex 30/03/2017 - 6:30 pm

Kiitos – täytyy käydä lukemassa!

Vastaa
Johanna 30/03/2017 - 11:20 am

Hei, lisäyksenä edelliseen kommenttiini, jos olet kiinnostunut niin tässä vielä linkki toiseen kirjoitukseen Gotosta: http://www.lily.fi/blogit/anniina-v-blog/ablogit-raumalla-osa-1-goto 🙂

Vastaa
alex 30/03/2017 - 6:31 pm

Kiitti vinkistä, pitääpä käydä katsomassa tämäkin

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet