Viking Linen Mariella palasi tänään liikenteeseen faceliftin jälkeen. Kuva: © Matkoilla-blogi

Keskiviikon kuva: Mariellan facelift tehty

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tämänviikkoisen keskiviikon kuvan päätin käydä nappaamassa iltapäivällä ihan tuoreeltaan, sillä Viking Linen m/s Mariella palasi tänään kahden viikon telakoinnin jälkeen liikenteeseen. Landskronan telakkakäynti näkyy laivan kyljissä uusina ”Grace-viivoina” ja myöskin aluksen nimi on keulassa siirtynyt punaiselta pohjalta valkoiselle.

Paljon työtä on kahden viikon aikana ilmeisesti tehty myös laivan sisätiloissa, jossa sekä ravintoloita että hyttejä on uusittu. Mielenkiinnolla odotan, että pääsen jossain vaiheessa tutustumaan tarkemmin faceliftin tuloksiin.

Enemmän kuvia telakalta löytyy Viking Linen Instagram-tililtä.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

4 kommenttia

Kthetraveller 22/04/2015 - 9:37 pm

Komia tuosta minun yhdestä lempialuksestani tuli. Muutama tuttu on tällä hetkellä laivalla ja kaikki ei nyt ihan valmista tuntunut olevan sisätiloissa. Toivottavasti saavat pian paikat kuntoon, yökerhosta ainakin tuli todella upea.

Vastaa
alex 22/04/2015 - 10:42 pm

Näinhän se usein on, että lyhyiden telakointien yhteydessä työt menevät usein viime metreille. Onneksi laivojen faceliftauksen ammattilaiset ovat uskomattoman ripeitä, joten eivätköhän nuo viimeisetkin työt saada pian valmiiksi. Tuo yökerhon lediseinä näyttää ainakin kuvissa aika makealta (ja on varmaan myös vaikkakin lienee huomattavasti matalampi kuin Gracella). Itse odotan mielenkiinnolla pääseväni jossain vaiheessa katsomaan uudistettuja hyttejä.

Vastaa
Kthetraveller 23/04/2015 - 7:38 am

Sama kuules minullakin, juuri nuo uudistetut hytit kiinnostavat kovasti. Valitettavasti perheen kanssa liikuttaessa uudistetut hytit ovat Mariellalla lienee ”ei oo” tasoa, mikäli on huhuja uskominen. Olin siinä käsityksessä että A2L hytit olisi uusittu mutta valitettavasti pikkulinnut lauloivat ettei näin tule tapahtumaan. Harmi sinänsä, sillä on kyllä niitäkin perheellisiä jotka haluavat matkustaa tasokkaammin. Onko järkeä puolestaan maksaa itseään kipeäksi sviitistä, johon lapsetkin mahtuisi. Hmm. siinäpä pulma. Viking Gracella testasin sviittiä mutta ainakaan tuolloin sviittiin ei kuulunut muuta klumeruulia kuin lypsylämmin skumppa ja ne hedelmät pöydällä. Ei aikaisempaa laivaannousua (ok, ymmärrän toki lyhyen kääntöajan takia mutta Siljalla pääsee 5 minuuttia ennen Turkkusessa laivaan), Siljalla sviitissä on kuulemma kylmää samppanjaa jne. Pieni asioita, jotka valitettavasti painaa tämän naisen vaakakupissa paljon. Jos sviitti on Ruotsinlaivalla loppujen lopuksi ainoastaan ”muutamaa neliötä” isompi hytti erikoisbrekkarilla ja vanhoilla ei tuunatuilla laivoilla se sviitti tarvitsisi face-liftinkin niin hmmm. sanon minä. Suorastaan pelottaa maksaa siis isoa hintaa jostain sviitistä, mutta mistäpä minä oikeasti tietäisin mitä sviittielämä Ruotsinlaivoilla on. Ehkäpä pitäisi antaa mahdollisuus joskus näille meidänkin vesillä seilaaville aluksille noiden korkeampien hyttiluokkien osalta. Mariellan A2L, Gabriellan LXA, Isabellan LXA, Romantikan sviitti, Viking Gracen Romantic-sviitti ja Baltic Princessin/Queenin APremium, siinäpä ne tämänhetkiset hytit, korkeampiin hyttiluokkiin en ole uskaltanut sijoittaa rahoja vielä.

Mutta kattellaan mitä elämä tuo, tuskin tämä laivatyttö ihan vielä jää maihin 😉

Vastaa
alex 23/04/2015 - 8:09 am

Mainiota pohdintaa lapsiperheen näkökulmasta. Aivan oikeassa olet myös siinä, että nimenomaan ne pienet yksityiskohdat tekevät usein sen ratkaisevan eron (eivätkä välttämättä ole aina edes kalliita toteuttaa).
Villi veikkaus: eräs laivatyttö tuskin jää ihan heti maihin…

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet