Keskiviikon kuva tulee vastikään uudistetulta Silja Symphonylta. Silmiinpistävintä on uudistuksessa on mielestäni valaistuksen lisäys kauttaaltaan yleisissä tiloissa, mikä myös omalta osaltaan tuo uuden ”raikkauden” tiloihin.

Silja Symphonyn uudistettu Promenade. Kuva: © Matkoilla-blogi

Silja Symphonyn uudistettu Promenade. Kuva: © Matkoilla-blogi

Suuri osa muutoksista noudattaa samaa kaavaa kuin viime kevättalvella uudistetulla Silja Serenadella, mm. laajennettu taxfree-myymälä, italialainen Tavolata-ravintola sekä Grande Buffet-ravintola.
Muutama erokin löytyy Symphonylta: Lasten leikkihuone on siirtynyt Promenadelta entisen Bellamare-span tilalle siirrety Siljaland, joka on nyt saanut kauan kaipaamansa lisätilan ja uudet, värikkäät ja freessit tilat. Leikkihuoneen kylkeen on myös avattu jäätelöbaari – nähtäväksi jää kiittävätkö vai kiroavatko vanhemmat tätä ratkaisua.
Leikkihuoneen vanhalle paikalle Promenadelle on puolestaan avattu tyylikäs ja modernisti sisustettu sushi-ravintola, joka palvelee myös kahvilana josta saa vaikka klassisen katkarapuleivän (tosin nyt kokoa XXL) tai kakkupalan.

Uusi sushi-ravintola Symphonylla. Kuva: © Matkoilla-blogi

Uusi sushi-ravintola Symphonylla. Kuva: © Matkoilla-blogi

Kannen 12 spa-osastolla erityisesti lapsiperheitä ilahduttanee, että muutostöissä on Symphonylla säilytetty altaan yhteydessä pieni liukumäki.

Uudistus on mielestäni onnistunut hyvin tuomaan uutta raikkautta laivalle, jolla on (kuten useimmilla Ruotsinlaivoilla tänä päivänä) jo ikävuosia jonkin verran kertynyt. Seuraavaksi odottelemme hyttien uudistusta, sillä nämä kaipaisivat myöskin hieman raikastusta. Ymmärrettävää on toki, että Symphonyn kokoisessa laivassa hyttien uudistus on jo sen verran mittava projekti, että sen toteuttaminen on haasteellista sekä rahallisesti että ajallisesti.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

2 kommenttia

Kthetraveller 12/11/2014 - 3:11 pm

Hienoa että Serenaden uudistuksissa tehdyistä virheistä otettiin hieman opiksi. Itse olin pettynyt Seren uudistuksiin, koska tavalliselle A-luokassa matkustavalle uudistukset jäivät hyvin pieniksi ja kitisnkin niistä postauksessani viime keväällä. Täytyisi kyllä käydä testaamassa tuo Silja Symphony varsinkin lapsiperheen silmin, mutta pikkuisen epäilyttää.

Vastaa
alex 12/11/2014 - 5:43 pm

Niinpä; uudistukset näkyvät tosiaankin enimmäkseen yleisissä tiloissa ja etenkin myymälöissä. Sympalla ravintolapuolella etenkin tuo uusi Sushi-ravintola erottui edukseen. Päällisin puolin katsastettuna uusi Siljaland viitoskannella on ehkä eniten edukseen hieman pienemmille lapsille.

Vastaa

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet