Tänään työpäivän jälkeen teimme jokakesäiseksi perinteeksi muodostuneen retken Suomenlinnaan, syömään Ravintola Suomenlinnan Panimoon.
Suomenlinnahan on todellinen Helsingin helmi, joka ehkä liiankin usein unohtuu paikallisilta; vartin lauttamatkan päässä (joka on osa paikallisliikennettä) löytyy upea, historiallinen alue, jonka kauneus näkyy jokaisena vuodenaikana – joskin hieman koleassa perjantai-illassa hieman erilaisena kun keskikesän helteillä.
Suomenlinnan Panimo-ravintola on jo useamman vuoden kuulunut Helsingin suosikkeihimme. Ravintolan erinomainen ruoka (olutta unohtamatta), rento & mutkaton ilmapiiri historiaa huokuvien holvien suojassa luovat kokonaisuuden jota kelpaa näyttää myös ulkomaisille vieraille. Tällä kertaa valintamme osui ”Chefs Menu’un”, vaikka oikeastaan piti vain nauttia pääruoka – taas kerran houkuttelevan näköinen kokonaisuus vei voiton… 🙂
Loistava Toast Skagen alkuun, suussa sulavaa poroa ja aterian päätteeksi tuorejuustokakku mustikkakastikkeella – suosittelen!