Bistro O Mat'in ahvenfileet. Kuva: © Matkoilla-blogi

Ravintolavinkki: Bistro O Mat Kirkkonummella

by Alex | Matkoillablogi.fi


Viime kesänä poikkesimme retkeillessämme lounaalle aikoinaan paljon huomiota herättäneeseen, Kirkkonummen keskustassa sijaitsevaan Bistro O Mat -ravintolaan. Kyseessähän ei enää ole uusi ravintola, sillä Bistro O Mat om toiminut Kirkkonummella jo keväästä 2010. Oli siis jo aikakin tustua ravintolaan, joka oli ollut kauan tutustuttavien ravintoloiden listallamme.

Bistro O Mat sijaitsee Kirkkonummen keskustassa, aivan ostoskeskuksen ja Citymarketin kyljessä; sijaintinsa puolesta ei ehkä ihan ensimmäinen paikka, josta odottaisi löytävänsä hyvätasoisen ruokapaikan…Jos ruan kanssa haluaa nauttia jalompia juomia eikä halua arpoa kuljettajan tehtäviä, ravintola on myös hyvin paikallisjunallakin tavoitettavissa, koska Kirkkonummen asemalta kävelymatkaa on ainoastaan n. 500 m.

Bistro O Mat Kirkkonummen keskustassa. Kuva: © Matkoilla-blogi

Bistro O Mat Kirkkonummen keskustassa. Kuva: © Matkoilla-blogi

Ravintolan sisustus noudattaa modernia tyyliä; paljon vaaleaa puuta, pelkistettyjä pintoja ja skandinaavista muotoilua. Tämä yhdistettynä tilaan, jossa ikkunapinnat tuovat runsaasti valoa luo harmoonisen tunnelman tilaan. Palvelu oli käydessämme sekä iloista että miellyttävää.

Bistro O Mat'in ravintolasalia leimaa selkeä, skandinaavinen sisustustyyli. Kuva: © Matkoilla-blogi

Bistro O Mat’in ravintolasalia leimaa selkeä, skandinaavinen sisustustyyli. Kuva: © Matkoilla-blogi

Myös lyhyehkö ruokalista henkii skandinaavista tyyliä: melko lyhyt lista, jossa mukana on paljon lähittuotettuja raaka-aineita. Käydessämme ravintolassa nautimme lounaan lyhyemmän kaavan mukaan. Parempi puolisko nautti ahvenfileitä: Herkulliseksi kehuttu annos oli runsas ja kauniisti aseteltu. Itse en voinut vastustaa purilaisen kutsua: luomokaritsapihvillä täytetty briossisämpylä lisukkeineen oli erittäin maittava, ja annos oli kauniisti asteteltu puiselle laudalle.

Yleisarvosana lounasvierailumme jälkeen ehdottomasti kiitettävä. Vierailumme perusteella voisi mielellään palata (junalla) illalliselle hieman pidemmän kaavan mukaan.

Bistro O Mat'in purilainen. Kuva: © Matkoilla-blogi

Bistro O Mat’in purilainen. Kuva: © Matkoilla-blogi

Kesän käyntimme osui lämpimään päivään, joten nautimme lounaamme viihtisällä terassilla, joka osittain rajoittuu puistonäkymään.

Bistro O Mat'in tiloja täydentää kesäaikaan viihtyisä terassi. Kuva: © Matkoilla-blogi

Bistro O Mat’in tiloja täydentää kesäaikaan viihtyisä terassi. Kuva: © Matkoilla-blogi

Brunssin ystäville tiedoksi, että Bistro O Mat’issa katetaan sunnuntaisin klo 12-18 brunssi, joten jos brunssipaikkaa olette hakemassa sunnuntaipäivälle tässä vaihtoehto, johon voi yhdistää myös pienen sunnuntai-ajelun!

Onko muilla kokemuksia Bistro O Mat’ista ja etenkin brunssista?

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet