Keskiviikon kuva: Miami Beach jää taakse auringon laskiessa - edessä Karibia! Kuva: © Matkoilla-blogi

Keskiviikon kuva: Miami Beach jää taakse

by Alex | Matkoillablogi.fi

Tämänviikkoinen Keskiviikon kuva vie ajatukset vuoden takaiseen Karibian risteilyyn. Kuva on otettu parvekkeeltamme Celebrity Reflectionilla purjehtiessa itään auringon laskiessa Miami South Beachin taakse.

Muistan vielä hetken, jolloin otin kuvan parvekkeeltamme. Pahin matkajännitys oli ohi, mutta odotukset alkavaa risteilyä kohteaan olivat nousemassa hyvää vauhtia: miten viihtyisimme viikon verran uivassa hotellissamme? Mitä kaikkea ehtisimme nähdä kohteissa? Vastaisiko risteily odotuksia?

Olin tässä kohtaa, ensimmäisen laivalla vietetyn iltapäivän perusteella,  jo melko vakuuttunut siitä, että vastaukset kysymyksiin olisivat voittopuolisesti positiivisen puolella. Ja olivathan ne.
Nyt vuosi risteilyn jälkeen on mukava kerrata risteilymuistoja kuvien muodossa; lisää risteilykuvia pääsette katsomaan myös Matkoilla-blogin Instagramissa, johon tulen seuraavan viikon ajan päivittämään kuvia Itäisen Karibian risteilystämme.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet