Vinäger-lounge, Visby. Kuva: © Matkoilla-blogi

Kolme kivaa…baaria Visbyssä

by Alex | Matkoillablogi.fi

Kuten jo aikaisemmissa, Visbyn kahviloita ja ravintoloita käsitelleessä postauksissa totesin, jonkinasteinen ravitsemusliike ei kaupungissa ole koskaan kaukana, ja samahan pätee myös baareihin. Valinnan vaikeus meinasi tulla eteen kun piti valita tähän postaukseen kolme baaria. Allaoleviin kolmeen kuitenkin päädyin; kaikista näistä saa myös syötävää, mutta tässä nämä on valittu mukaan etenkin viihtyisinä baareina.

VINÄGER

(Hästgatan 4)

Suojaisa, muurien ympäröimä sisäpiha joka on saanut inspiraationsa Mallorcalta ja Ibizalta. Suihkukaivo rakennettiin pihalle jo 1947, ja baari on jo kauan ollut suosittu niin kaupunkilaisten kuin kesävieraiden keskuudessa. Leppoisaan loungetunnelmaan on mukava istahtaa nauttimaan cocktailista DJ’n pitäessä tunnelmaa yllä. Tarjolla myös pientä syötävää.

CLARION WISBY

(Strandgatan 6)

Perinteikäs Kaupunginhotelli (tai Wisby Hotell, jolla nimellä kaupunkilaiset edelleen kutsuvat hotellia) pitää sisällään useita ravintoloita ja baareja; näistä tunnelmallisimpia ovat Talvipuutarha, joka on rakennettu hotellin takapihalle, rakennuksen seinän kaupunkimuurin osan väliin lasikatteisena sekä Restaurant Kitchen & Table yhteydessä oleva pieni, kotoisa baari, jonka nojatuoleihin on mukava upota kertaamaan päivän kokemuksia.

G:A MASTERS

(Södra Kyrkogatan 10)

Kolmas baari on pieni kortteliravintola, jonka tunnelma on hyvinkin olohuonemainen, leppoisa ja paikallinen. Rento ja tuttavallinen lienevät myös hyvin paikkaa kuvaavia sanoja – täällä vaan kertakaikkiaan tuntee olonsa hyväksi ja tervetulleeksi tulipa sitten illalliselle tai vain baaritiskille lasilliselle!

Aivan pakkohan minun on vielä lopuksi mainita myös muut mielessä olleet baarit ainakin nimeltä: Surfers (kansallisestikin palkittu kiinalaisravintola), Wisby Strand (aivan rannassa sijaitseva kongressikeskus, jonka merenpuoleinen terassi toimii kesällä baarina), Kallis (The Rantaravintola Visbyssä – Euroopan parhaimpiin Beachclubeihin laskettava) sekä Black Sheep Arms (Visbyn brittiläisin pubi). Ja lisäksi kaikki meidän kolme suosikkiravintolaamme Visbyssä ovat myös kivoja baareja!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet