Finnish Travel Gala – vielä on aikaa ehdottaa palkittavia

by Alex | Matkoillablogi.fi

Finnish Travel Gala – siis mikä…? Kyseessä on perjantaina 5.10. järjestettävä matkailualan oma gaala-tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat tänä vuonna toista kertaa juhlistamaan omaa alaa ja jännittämään ketkä palkitaan tämän vuoden gaalassa.

Finnish Travel Galan järjestää matkailualan etujärjestö SMAL (Suomen Matkatoimistoalan liitto), jonka jäsenistöön kuuluu matkatoimistojen lisäksi myös iso joukko toimialajäseniä, mm. varustamoita, lentoyhtiöitä, hotelliketjuja ja teknologiayhtiöitä. Ulkomailla vastaavia gaaloja on järjestetty jo kauan ja yhtä kauan on puhuttu, että Suomessakin olisi paikka tämäntyyppiselle juhlalle. Viime vuonna aika oli vihdoinkin kypsä myös täällä Suomessa.

Minulla oli myös ilo osallistua viime vuonna tapahtumatalo Bankissa järjestettyyn gaala-iltaan ja viihdyin erinomaisesti. Koska gaala järjestettiin ensimmäistä kertaa ennakko-odotukset olivat melko neutraalit, mutta ne ylittyivät kirkkaasti ja moninkertaisesti. Gaala oli iloinen ja tyylikäs juhla, joka toi syksyyn pimeneviin iltoihin ripauksen kaivattua glamouria. Gaala-illasta muodostui ilta, jossa Suomen matkailuala kokoontui sädehtimään ja juhlistamaan upeaa alaa ja ennen kaikkea ihmisiä tällä alalla. Sillä vaikka osa palkituista oli yrityksiä, niidenkin takana on upeita ihmisiä ja tarinoita.

Tunnelmia viime vuoden Finnish Travel Galasta voi nähdä kuvagalleriassa; tunnelmia gaalasta löytyy myös Inkan Archiegonelebanon-blogista.

Gaalan ytimessÄ matkailualan palkinnot

Finnish Travel Galassa jaetaan tänä vuonna palkinnot yhteensä seitsemässä kategoriassa, joista suuri yleisö voi asettaa ehdokkaat kolmeen seuraavaan; näistä viimeinen koskettaa myös blogimaailmaa:

  • Mieliinpainuvin matka- tai palvelukokonaisuus
  • Vuoden matkailukuvan nostaja
  • Vuoden matkailuvaikuttaja

Ehdokasasettelun viimeinen päivä on tulevana sunnuntaina 20.5., joten nyt ei kannata aikailla. Ja ehdottaahan kannatta, sillä ehdokkaita asettaneiden kesken arvotaan kaksi illalliskorttia tämän syksyn gaalaan. Ehdokasasetteluun pääset tästä linkistä

Ehdokasasettelun päätyttyä 20.5. raati valitsee kaikista ehdokkaista short list-ehdokkaat, joista yleisö äänestää voittajat ennen gaalaa.

 

Finnish Travel Gala järjestetään 5.10.2018 Clarion Hotel Helsingissä, mikäli haluat varmistaa paikkasi gaalassa illalliskortteja voi ostaa tästä.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet