Pitkästä aikaa ajattelin täydentää ”kohdelistaani” uudella kohteella. Vaikkakaan en tätä listaa täällä blogissani ole pitkään aikaan täydentänyt, se ei merkitse etteikö matkahaaveita ja -suunnitelmia olisi ollut mielessä. Itse kuulun niihin ihmisiin, joita vaivaa (joskus täytyy sanoa valitettavasti) miltei ainainen matkakuume. Pidän kyllä arkielämän rutiineista ja yritän elää hetkessä, tässä ja nyt – tämä kun tuo oman tasapainon elämään – mutta silti ajatukset harhautuvat melko usein tulevien matkojen ja matkakohteiden suunnittelun pariin….Tuskin olen ainoa lajiani, uskoisin että sielunkumppaneita löytyy ainakin täällä Rantapallon matkabloggaajien joukossa?

Itseäni kiinnostavat tietyssä määrin myös kohteet ja tapahtumat jotka ovat hieman kauempana tulevaisuudessa, usein joko määräajoin toistuvat tai vaihtoehtoisesti ainutlaatuiset tapahtumat. Tässä lisättävä kohde on parin vuoden päässä, Milanon maailmannäyttely vuonna 2015 – Expo Milano 2015.

Maailmannäyttelyn teemana on ”Feeding the planet energy for life”, ja maailmannäyttelyn fokuksessa tulee olemaan ruoka ja ravinto globaalissa perspektiivissä. Itse olen päässyt käymään yhdessä aikaisemmassa maailmannäyttelyssä, Expo 2000’ssa, joka järjestettiin Hannoverissa, Saksassa. Tästä matkasta joskus tulevaisuudessa enemmän täällä blogissa.

Vaikkakin toisaalta olen hieman sitä mieltä, että aika on ajanut maailmannäyttelyiden ohi (ainakin siinä perinteisessä roolissa, joka näillä oli 1900-luvun alussa, kun tiedonvälitys oli aivan toisella tasolla kuin tämänhetkisessä kutistuvassa mailmankylässä), toisaalta nämä ovat kiinnostavia matkakohteina. Maailmannäyttelyssä kun on mahdollista tehdä maailmanympärimatka päivässä (tai ehkä mieluummin muutamassa; päivässä maailmannäyttelyssä ei ehdi nähdä kuin murto-osan kohteita, jonottamiseenkin kun pitää varautua). Eli lisätään Milanon maailmannäyttely ainakin ”toivomuslistalle”, katsotaan toteutuvatko toiveet. Vaakakuppia positiiviseen suuntaan kallistaa myös kohdemaa Italia, hurmaava Milano sekä tietenkin italialainen ruoka ja juoma.

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä...

Jätä kommentti

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta käyttökokemuksesi paranisi. Oletamme, että tämä on sinulle OK. Jatka klikkaamalla "Hyväksy". Hyväksy

Evästeet